fbpx

Våra tjänster

Vi hjälper företag med allt från logotyper och grafiska profiler till re-design, webbplatser och trycksaker. Ibland arbetar vi också som extern marknadsavdelning, annonsbyrå och ett kreativt bollplank.

1H8A0719

Det här kan vi hjälpa dig med

Logga / Logotyp

En logotyp är ditt varumärke när du inte är på plats och kan promota det själv. Logotypen ska berätta vad företaget är och vad ni står för. Ska logotypen kännas traditionell, modern eller romantisk? Eller vet du kanske inte? Lugn, vi hjälper dig.  

Grafisk profil

En genomarbetad grafisk profil skapar en helhet kring ditt företags visuella identitet och bidrar till att bygga ett starkt varumärke. En grafisk profil bidrar till igenkänning, vilket kan göra att din kund känner ett större förtroende för ditt varumärke.  

Extern marknadsavdelning

Behöver du hjälp, men inte så mycket hjälp att du vill ringa en reklambyrå? Då kan du ringa oss. Vi finns här i stort och smått när det kommer till grafisk design. Som en extern marknadsavdelning och flexibel minibyrå blir vi en tillfällig resurs.  

Hemsida

Vi skapar hemsidor i WordPress med designverktyget Elementor. Designverktyget ger oss fritt spelrum och du får en personlig och flexibel hemsida. Vi är främst inriktade på att göra enklare hemsidor för dig som har en mindre budget.

Trycksaker / profilprodukter

Vi har vi bra koll på allt som rör trycksaker och gör alltifrån idé till grafisk form och förmedlar trycket. Det finns en stor fördel med att anlita oss. Vi är nämligen oberoende och kan välja det tryckeri som passar bäst för den aktuella trycksaken.

Moodboard / inredning

Tycker du att det är svårt att skapa en känsla och få till helheten när du ska inreda ett kontor, en butik eller övrig kontorsverksamhet? Vilken stil ska ni ha på inredningen? Hur ska stilen gå i linje med varumärket?

Foto och film

Tillsammans med Fryken Media hjälper vi företag med foto och film. Kanske bygger du en ny webb och vill ha nya bilder för att visa upp hela din verksamhet och även ta personporträtt.

Logotyp_-kreativa_kontoret_svart_gul

Alla möten börjar med en första kontakt. Hör gärna av dig till oss om du vill ha en kostnadsfri offert, bolla en idé, få hjälp med design och helhetstänk kring din marknadsföring eller bara är nyfiken på vilka vi är. 

Kontakt

© Kreativa Kontoret 2024

It´s fika time! Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen på sidan. Hoppas du tycker det är okej.