fbpx

Enklare hemsidor och digitala visitkort

Det är viktigt att en webbplats är relevant, användbar och driftsäker. Kombinationen bidrar till att användarna får ett större förtroende för ditt varumärke och det stärker värdet på verksamheten.

Externmarknadsavdelning_MadebyEmma
1H8A0739

Snygga hemsidor

Vi gör själva designen av webbplatsen. Det är allt som du ser som i gränssnittet som färger, typsnitt, knappar, formulär och bilder, men framför allt skapar vi användarvänlighet. Vi är främst inriktad på att göra enklare webbplatser för dig som har en mindre budget. Om vissa delar behöver utvecklas tar vi hjälp av en bra utvecklare som finns i vårt nätverk.   

Digitala visitkort är en mycket enkel webbplats 

Dessutom gör vi digitala visitkort som är en ensideslösning skapad i WordPress. På din domän (www-adress) finns din logotyp, kontaktuppgifter, beskrivning av din verksamhet och länkar till sociala medier. 

Men vad är en webbplats/hemsida?  

En webbplats kallas ofta för hemsida och det är ett företags närvaro och identitet online. Hemsida är startsidan på en hel webbplats. Ofta är en webbplats en stor del av ett företags marknadsföringsstrategi.  

En genomarbetad och tillgänglig design i kombination med rätt teknik samt relevant och engagerande innehåll resulterar ofta i användarvänliga webbplatser. 

Sökmotoroptimerad webbplats 

Tillsammans med frilansande copywriters kan vi erbjuda sökmotoroptimerade webbplatser och webbsidor, så ditt företag syns när kunderna googlar.  

Logotyp_-kreativa_kontoret_svart_gul

Alla möten börjar med en första kontakt. Hör gärna av dig till oss om du vill ha en kostnadsfri offert, bolla en idé, få hjälp med design och helhetstänk kring din marknadsföring eller bara är nyfiken på vilka vi är. 

Kontakt

© Kreativa Kontoret 2024

It´s fika time! Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen på sidan. Hoppas du tycker det är okej.