fbpx

Workshop och samarbete med IKEA

På IKEA:s varuhus i Örebro jobbar en lokal marknadsavdelning som dagligen tar emot marknadsmaterial från huvudkontoret. Materialet ska göras om, förnyas och anpassas för att passa i det lokala varuhuset. Jag har under flera projekt arbetet sida vid sida med dem och utbildat genom workshops, projektlett och även vikarierat när behovet dök upp. 

Uppdatera kunskaperna genom en workshop i Indesign

2020 sökte IKEA efter en person som kunde hålla i en workshop/utbildning på plats i Örebro. Syftet med utbildningen var att personalen på marknadsavdelningen skulle uppdatera sina kunskaper och få nya redskap att använda i programmet InDesign. Under flera dagar var jag på plats hos IKEA i Örebro och genomförde en skräddarsydd utbildning med praktiska och teoretiska övningar.

Entrence 3

Visuell kommunikation för IKEAS utomhusrestaurang

När IKEA Örebro skulle bygga om sin restaurang behövdes en Food Truck-lösning att ha på utsidan av varuhuset tas fram. Jag fick under våren 2021 uppdraget att ta fram en visuell kommunikation som innehöll skyltar, menyer, innehåll till sociala medier och parkeringstavlor mm. Uppdraget innehöll även att vara med och planera kommunikationen inför och under arbetets gång. 

Kommunikatör

Efter att ha arbetat nära och projektlett IKEAs kommunikatörer i flera projekt kändes det naturligt att leda kommunikationsarbetet under sommaren 2021. Ett spännande uppdrag där jag verkligen fick sätta mig in i arbetet inhouse i varuhusen. 

Logotyp_-kreativa_kontoret_svart_gul

Alla möten börjar med en första kontakt. Hör gärna av dig till oss om du vill ha en kostnadsfri offert, bolla en idé, få hjälp med design och helhetstänk kring din marknadsföring eller bara är nyfiken på vilka vi är. 

Kontakt

© Kreativa Kontoret 2024

It´s fika time! Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen på sidan. Hoppas du tycker det är okej.