fbpx

WORKSHOP OCH SAMARBETE MED IKEA

På IKEA:s varuhus i Örebro jobbar en lokal marknadsavdelning som dagligen tar emot marknadsmaterial från huvudkontoret. Materialet ska göras om, förnyas och anpassas för att passa i det lokala varuhuset. Jag har under flera projekt arbetet sida vid sida med dem och utbildat genom workshops, projektlett och även vikarierat när behovet dök upp. 

[/vc_column]

UPPDATERA KUNSKAPERNA GENOM EN WORKSHOP I INDESIGN

2020 sökte IKEA efter en person som kunde hålla i en workshop/utbildning på plats i Örebro. Syftet med utbildningen var att personalen på marknadsavdelningen skulle uppdatera sina kunskaper och få nya redskap att använda i programmet InDesign. Under flera dagar var jag på plats hos IKEA i Örebro och genomförde en skräddarsydd utbildning med praktiska och teoretiska övningar.

VISUELL KOMMUNIKATION UTOMHUSRESTAURANG

När IKEA Örebro skulle bygga om sin restaurang behövdes en Food Truck-lösning att ha på utsidan av varuhuset tas fram. Jag fick under våren 2021 uppdraget att ta fram en visuell kommunikation som innehöll skyltar, menyer, innehåll till sociala medier och parkeringstavlor mm. Uppdraget innehöll även att vara med och planera kommunikationen inför och under arbetets gång. 

KOMMUNIKATÖR 

Efter att ha arbetat nära och projektlett IKEAs kommunikatörer i flera projekt kändes det naturligt att leda kommunikationsarbetet under sommaren 2021. Ett spännande uppdrag där jag verkligen fick sätta mig in i arbetet inhouse i varuhusen. 

Villagatan 32, Kristinehamn

hej@kreativakontoret.se

073-9921441

color
https://www.kreativakontoret.se/wp-content/themes/alder/
https://www.kreativakontoret.se/
#CEE0D7
style1
paged
Loading posts...
/customers/2/c/a/kreativakontoret.se/httpd.www/
#
on
none
loading
#
Sort Gallery
on
no
yes
on
off
on
on

It´s fika time! Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen på sidan. Hoppas du tycker det är okej.