fbpx

Brottsofferjouren i Östra Värmland

Brottsofferjouren är en sekulär och partipolitiskt obunden ideell organisation som ger stöd till brottsoffer, vittnen och anhöriga.

Extern marknadsavdelning

Som extern marknadsavdelning åt Brottsofferjouren i Östra Värmland har vi tagit fram trycksaker såsom affischer med olika teman. Affischerna används bland annat på skolor för att informera om Brottsofferjourens arbete och att du som offer, vittne eller anhörig har rätt till stöd.

Vi har även löpande förnyat om deras hemsida och byggt upp en bred grund av information. Parallellt med det uppdaterar vi även löpande Brottsofferjourens sociala kanaler. 

Ann-Sofi Goldmann
Läs mer
Vi tycker att Emma är lyhörd, kommer med idéer och skapar bra underlag som vi sedan gemensamt kan jobba fram till ett resultat som passar vår verksamhet. Vårt samarbete har pågått i cirka 2 år och ju mer vi arbetar tillsammans desto mer insatt har Emma blivit i vår verksamhet och det vi vill förmedla och synliggöra.
Logotyp_-kreativa_kontoret_svart_gul

Alla möten börjar med en första kontakt. Hör gärna av dig till oss om du vill ha en kostnadsfri offert, bolla en idé, få hjälp med design och helhetstänk kring din marknadsföring eller bara är nyfiken på vilka vi är. 

Kontakt

© Kreativa Kontoret 2024

It´s fika time! Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen på sidan. Hoppas du tycker det är okej.