fbpx

EXTERN MARKNADSAVDELNING FÖR BAGERI HÖGHUSET

Bageri Höghuset går fortfarande under namnet Ejes för många i Kristinehamn. Det är ett traditionellt bageri och café och vi började samarbeta redan 2015.

[/vc_column]

BYGGA VARUMÄRKE MED NOGGRANT UTVALDA MARKNADSFÖRINGSINSATSER

Mitt första uppdrag för Bageri Höghuset var en flyer. Flyern motsvarade över Vd Charlottes förväntningar och under flera år har vi byggt upp Bageri Höghusets varumärke med noggrant utvalda marknadsföringsinsatser. 
I dag sköter jag Bageri Höghusets webbplats, webbshop, annonsering samt profil- och marknadsmaterial. Jag är även med som kreativ resurs.  
Under lång tid har vi haft månadsmöten där vi planerar hur vi ska utveckla bageriet. Jag bidrar med mina kunskaper och personalen med sina från bageribranschen.  

CHARLOTTE NILSSON

Emma har hjälpt oss på Bageri Höghuset med vår marknadsföring i 6 år. Det bästa med Emma är att man ger henne en liten ide om hur man vill ha det och tillbaka kommer ett färdigt material som är klockrent. Hon ser och känner av kundens behov och idéer på ett sätt som få klarar av. Emma har verkligen hjälpt oss att bygga upp vårt varumärke utseendemässigt.

[/vc_column]

Villagatan 32, Kristinehamn

hej@kreativakontoret.se

073-9921441

color
https://www.kreativakontoret.se/wp-content/themes/alder/
https://www.kreativakontoret.se/
#CEE0D7
style1
paged
Loading posts...
/customers/2/c/a/kreativakontoret.se/httpd.www/
#
on
none
loading
#
Sort Gallery
on
no
yes
on
off
on
on

It´s fika time! Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen på sidan. Hoppas du tycker det är okej.