fbpx

Extern marknadsavdelning för Bageri Höghuset

Bageri Höghuset går fortfarande under namnet Ejes för många i Kristinehamn. Det är ett traditionellt bageri och café och vi började samarbeta redan 2015.

Bygga varumärke

Vårt första uppdrag för Bageri Höghuset var en flyer. Flyern motsvarade Charlottes som driver Bageri Höghusets förväntningar och var startskottet för ett långt samarbete. Under flera år har vi byggt upp Bageri Höghusets varumärke med noggrant utvalda marknadsföringsinsatser. 

I dag sköter vi Bageri Höghusets webbplats, webbshop, annonsering samt profil- och marknadsmaterial. Vi är även med som kreativ resurs.  Under lång tid har vi haft månadsmöten där vi planerar hur vi ska utveckla bageriet. Jag bidrar med mina kunskaper och personalen med sina från bageribranschen.  

Charlotte Nilsson
Charlotte Nilsson
Läs mer
Emma har hjälpt oss på Bageri Höghuset med vår marknadsföring i 8 år. Det bästa med Emma är att man ger henne en liten ide om hur man vill ha det och tillbaka kommer ett färdigt material som är klockrent. Hon ser och känner av kundens behov och idéer på ett sätt som få klarar av. Emma har verkligen hjälpt oss att bygga upp vårt varumärke utseendemässigt.
Logotyp_-kreativa_kontoret_svart_gul

Alla möten börjar med en första kontakt. Hör gärna av dig till oss om du vill ha en kostnadsfri offert, bolla en idé, få hjälp med design och helhetstänk kring din marknadsföring eller bara är nyfiken på vilka vi är. 

Kontakt

© Kreativa Kontoret 2024

It´s fika time! Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen på sidan. Hoppas du tycker det är okej.