fbpx

Extern marknadsavdelning för Hesselius Entreprenad

Hesselius Entreprenad stod inför ett generationsskifte vid årsskiftet 2020–2021. I samband med det dök frågor om marknadsföring upp. Webbplatsen behövde uppdateras, nya medarbetare skulle sökas, annonser skulle ut och Vd:n Per skulle precis avsluta en utbildning och behövde hjälp med sitt avslutningsarbete.  

Vad gör jag som extern marknadsavdelning?

Som extern marknadsavdelning gör vi löpande uppdateringar till webbplatsen och i Hesselius Entreprenads sociala kanaler Facebook och Linkedin. Vi fotograferar bilder så att vi har en uppdaterad bildbank och finns med som en kreativ extern resurs.   

Det som började med en platsannons i Nya Kristinehamns Posten och en Powerpointpresentation ledde till ett långsiktigt samarbete. Genom små förbättringar över tid strävar vi efter att ge Hesselius Entreprenads grafiska form en mer modern känsla.  

Logotyp_-kreativa_kontoret_svart_gul

Alla möten börjar med en första kontakt. Hör gärna av dig till oss om du vill ha en kostnadsfri offert, bolla en idé, få hjälp med design och helhetstänk kring din marknadsföring eller bara är nyfiken på vilka vi är. 

Kontakt

© Kreativa Kontoret 2024

It´s fika time! Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen på sidan. Hoppas du tycker det är okej.