fbpx

Grafisk design och förpackningsdesign

Vår och Bofors Hotels relation sträcker sig många år tillbaka. Vi lärde känna varandra via ett tidigare arbete och nu strålar vi samman minst en gång per år för att utveckla nya roliga produkter.  

Design av varumärke och etiketter

Ett av våra första uppdrag för Bofors Hotel var att designa en etikett till hotellets egen champagne som fått sitt namn efter hotellets arkitekt Wilhelm von Eyck.  Efter det har vi tillsammans designat och byggt storytelling till produkter som öl, snaps, gin och nu senast deras egna varumärke 1930. 

Vi har även gjort varumärkeslogotyper som används på bland annat barer, kläder och förkläden.   

Champagne_MadebyEmma
GÖRAN BECK
GÖRAN BECK
Läs mer
Jag har haft glädjen att få jobba med Emma i bland annat framtagning utav varumärken och logotyper i vår verksamhet. De har applicerats på förpackningar, merchandise, inredning med mera. Emmas arbete har alltid imponerat och hon lyckas fånga känslan vi vill förmedla. Hon är lyhörd och har ett skarpt öga för kommunikation och estetik. Och allt blir dessutom lite roligare då hon alltid har ett strålande och gott humör.
Logotyp_-kreativa_kontoret_svart_gul

Alla möten börjar med en första kontakt. Hör gärna av dig till oss om du vill ha en kostnadsfri offert, bolla en idé, få hjälp med design och helhetstänk kring din marknadsföring eller bara är nyfiken på vilka vi är. 

Kontakt

© Kreativa Kontoret 2024

It´s fika time! Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen på sidan. Hoppas du tycker det är okej.