fbpx

Fotografering och grafisk design för Kristinehamns energi

Kristinehamns Energi är Kristinehamns lokala energibolag som levererar energilösningar inom elnät och elhandel. Vi har gett deras annonser ett nytt uttryck och tillsammans med Idas fotografiska har vi tagit fram ett nytt bildmanér.

Förvalta och förnya

Kristinehamns Energi är ett etablerat bolag som ägs till 100 % av Kristinehamns kommun. De tog fram en ny grafisk profil 2016 som vi nu har förnyat. Genom att varsamt förvalta det som fanns och addera färgstarka element har annonser och trycksaker nu fått en modernare form.

Bildspråket har fått en ny känsla där vi visar situationer där el används i vardagen.

1H8A2322
Susanne Augustsson
Susanne Augustsson
Läs mer
Efter att ha använt samma form- och bildspråk under ganska många år behövde vi lite nya inspel. Vi ville bland annat ha ett modernare bildspråk som visar resultatet av vårt arbete, vilket för oss är en trygg och säker leverans av el till kristinehamnarna. Emma på Kreativa kontoret har tillsammans med sina samarbetspartners lyckats få fram detta på ett fantastiskt sätt!
Logotyp_-kreativa_kontoret_svart_gul

Alla möten börjar med en första kontakt. Hör gärna av dig till oss om du vill ha en kostnadsfri offert, bolla en idé, få hjälp med design och helhetstänk kring din marknadsföring eller bara är nyfiken på vilka vi är. 

Kontakt

© Kreativa Kontoret 2024

It´s fika time! Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen på sidan. Hoppas du tycker det är okej.