fbpx

Vad kostar det?

Det är svårt att förutse det slutliga priset eftersom det beror på många olika faktorer, inte minst din inblandning i projektet. För att du ska få en föreställning om vad det innebär att anlita en designbyrå, har jag sammanställt några prisuppgifter.

Det första mötet kostar ingenting

På det mötet berättar du mer om vad du vill ha hjälp med, och vi känner efter om vi vill jobba ihop. Ju tydligare du är med dina behov och önskemål, desto lättare är det för mig att uppskatta kostnaden eller ge en offert. 

1H8A0503

Oftast debiterar jag per timme och mitt timpris är 1 050 kr. För projekt som överstiger 40 timmar ger jag gärna en fast offert på timpriset.

En logotyp kan variera från att vara enkel till mycket detaljerad. Om du har en tydlig vision för hur den ska se ut, eller om du önskar att jag utvecklar hela konceptet, kommer priset att anpassas därefter. Grundpriset är för en logotyp är 8 000 kr.

En enkel grafisk profil innehåller:

  • Färger med färgkoder.
  • Typsnitt med länk till nedladdning.
  • Grafiska element såsom mönster och ikoner.
  • Bildmanér. 

Grundpriset för en grafisk profil är 14 000 kr.

Vill du ha en mer omfattande profil som visar skyltar, profilkläder, sociala medier och dokumentmallar lämnar jag gärna en offert.

Jag jobbar med de tre vanligaste sociala kanalerna: Facebook, Instagram och Linkedin.

4 inlägg/månad från befintligt material kostar 4 500 kr. Då schemaläggs innehållet för att delas när dina följare är som mest aktiva på den specifika kanalen.

Vill du ha hjälp med en sponsrad kampanj inför en lansering? Då debiteras arbetet per timme och även den aktuella annonseringskostnaden.

Företag vi hjälper med Sociala medier: Skoglöfs Bil, Brottsofferjouren Östra Värmland, Hesselius Entreprenad, Elvina Marin, Health by Häll, Wiréns Åkeri.

Ska du på en mässa och behöver ha material som visar ditt företag?

Det kan vara en rollup, en flyer eller en broschyr.

Priset varierar beroende på uppdragets omfattning och om copy och foton finns sen tidigare. Men ett riktpris är:

Rollup: 3 000 kr plus tryckkostnad.

Flyer: 2 500 kr plus tryckkostnad.

Som din externa marknadsavdelning står jag till tjänst med allt från marknadsföring till strategisk rådgivning. Er befintliga marknadsavdelning kanske är underbemannad eller så har ni valt att köpa in den tjänsten i stället för att anställa.

Priset för att anlita mig som digital marknadsavdelning lämnas på offert, eftersom det styrs av ert behov och era önskemål.

Logotyp_-kreativa_kontoret_svart_gul

Alla möten börjar med en första kontakt. Hör gärna av dig till oss om du vill ha en kostnadsfri offert, bolla en idé, få hjälp med design och helhetstänk kring din marknadsföring eller bara är nyfiken på vilka vi är. 

Kontakt

© Kreativa Kontoret 2024

It´s fika time! Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen på sidan. Hoppas du tycker det är okej.