fbpx

Vi designar en logotyp som speglar ditt företag

Vi har lång erfarenhet av att designa logotyper, för många olika typer av branscher och företag. Genom åren har vi designat logotyper för alltifrån ölbryggare och smyckestillverkare till hästhoppare och skönhetssalonger. 

Trycksaker_MadebyEmma

Lång erfarenhet av att designa logotyper

I början av processen ställer vi några frågor kring vilken typ av företag det gäller och vad du är ute efter. Ska logotypen kännas traditionell, modern eller romantisk?

Efter att vi har pratat ihop oss gör vi några olika förslag. Sen väljer du ett förslag som du vill jobbar vidare med tills du är nöjd.   

Rätt färg i logotypen 

Det är viktigt med rätt färg i en logotyp, eftersom den påverkar hur företaget uppfattas. Färgen signalerar vad företaget är och vad ni står för. Vi väljer färg med omsorg så den speglar företagets värderingar på ett bra sätt. 

Logotyp på profilmaterial  

Du vet kanske att du kan trycka upp logotypen på kläder, väskor och pennor för att exponera ditt varumärke, utan att du behöver lyfta ett finger? Vi hjälper dig gärna med detta.  

Vi arbetar med fasta priser på logotyper

Textbaserad logotype

En logotype utan symbol som
lämpar sig där företagsnamnet
beskriver verksamheten.

Logotype med symbol

Unik logotype där text och symbol
samspelar för att tydligt visa
företagets inriktning.

Logotype exklusiv

Unik logotype för företag och varumärken som behöver applikationsformat. Olika färgvarianter och exempelvis stående och liggande format.

Logotyp_-kreativa_kontoret_svart_gul

Alla möten börjar med en första kontakt. Hör gärna av dig till oss om du vill ha en kostnadsfri offert, bolla en idé, få hjälp med design och helhetstänk kring din marknadsföring eller bara är nyfiken på vilka vi är. 

Kontakt

© Kreativa Kontoret 2024

It´s fika time! Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen på sidan. Hoppas du tycker det är okej.