fbpx

Redesign av logotyp och grafisk manual

Näringslivssamverkan i Kristinehamn är ett helägt kommunalt bolag som arbetar med att stödja, stimulera och utveckla Kristinehamns näringsliv. Tillsammans har vi förnyat deras logotyp och grafiska profil för att ge dem en modernare känsla.

Ta hand om varumärket

Närsam är ett etablerat bolag och genom att förvalta varumärket och ge det en varsam redesign kommer de nu bli ännu starkare.  De har fått ett nytt uttryck som främst ska andas nytänkande, men samtidigt förmedla en klassisk känsla av förtroende och trovärdighet. I den nya grafiska profilen finns fyra nya funktionella färger som både fungerar bra på webb och i print samt nya typsnitt som kompletterar varandra.

1H8A0719
Madelen Richardsson
Madelen Richardsson
Läs mer
När vi på Närsam behövde uppdatera vårt grafiska material vände vi oss till Emma. Genom ett processinriktat arbete skapade Emma ett nytt formspråk åt oss. Professionellt och enkelt med ett resultat som vi är mycket nöjda med och som speglar Närsam.
Logotyp_-kreativa_kontoret_svart_gul

Alla möten börjar med en första kontakt. Hör gärna av dig till oss om du vill ha en kostnadsfri offert, bolla en idé, få hjälp med design och helhetstänk kring din marknadsföring eller bara är nyfiken på vilka vi är. 

Kontakt

© Kreativa Kontoret 2024

It´s fika time! Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen på sidan. Hoppas du tycker det är okej.