fbpx

Kom på kaffe!

Kreativa Kontoret drivs av Emma Andreasson. En Munkfôrsing som sen 20 år är bosatt i Kristinehamn. Emma har under många år arbetat under namnet Made by Emma men suddade 2020 bort sitt eget namn från företaget och blev helt enkelt Kreativa Kontoret – en designbyrå i Kristinehamn.

Grafisk form på dina ord

För oss är det viktigt att se ditt företag och ditt varumärke med nya ögon. Vi vill lyssna på din historia och sätta form på dina ord.  Vi ser våra uppdragsgivare mer som arbetskamrater och kollegor än beställare och kunder. Det är viktigt för oss att vara en i gänget och att allt ska vara lättsamt och enkelt när vi jobbar ihop.  

Målet med vårt jobb är att ta fram en grafisk design som du kan luta dig mot. En design som representerar ditt företag på ett tydligt, unikt och gärna lättsamt sätt. 

Grym formgivning får du på köpet!

 

Om Emma

Emma är en Värmlandstjej som trivs bäst på hemmaplan. Hon startade företag 2015 och blev fast direkt. 

Att jobba med färg och form har alltid varit självklart och redan i årskurs nio gjorde Emma sin prao hos en fotograf. Med siktet inställt på att bli fotograf sökte Emma till Broby Grafiska i Sunne och en hel värld öppnade sig. Sen dess har det jobbats och pluggats om vartannat.

 
Emma har idag utbildningar inom:
  • Journalistik
  • Strategisk kommunikation
  • Marknadskommunikation
  • Grafisk form för webb
  • UX design
 
 
Logotyp_-kreativa_kontoret_svart_gul

Alla möten börjar med en första kontakt. Hör gärna av dig till oss om du vill ha en kostnadsfri offert, bolla en idé, få hjälp med design och helhetstänk kring din marknadsföring eller bara är nyfiken på vilka vi är. 

Kontakt

© Kreativa Kontoret 2024

It´s fika time! Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen på sidan. Hoppas du tycker det är okej.