fbpx

Grafisk design för Blankens

Skoföretaget Blankens grundades 2014 av Cecilia Blankens. Blankens står för bra hantverk, hög kvalitet och det där lilla extra som gör att du behåller dina skor länge. 

Första uppdraget kom via sociala medier

Vårt första uppdrag för Blankens fick vi via sociala medier. Cecilia efterlyste hjälp och vi hade både kunskap och tid. Det var en slump som landade väldigt bra.  

Uppdraget var att ta fram en etikett som andades Blankens utifrån deras logotyp och grafiska profil. På kort tid designade vi etiketten du ser på bilden. 

Inte långt därefter behövde bilder redigeras och ett skyltfönster skulle göras i ordning. Samarbetet med Blankens är ett samarbete som bottnar i en enorm kärlek till skor. 

Etikett_MadebyEmma
Cecilia Blankens
Läs mer
Emma leverar alltid oerhört snabbt och tar sig an alla ideer som kastas åt hennes håll med stor lyhördhet och massor av engagemang. En perfekt partner att jobba med!
Logotyp_-kreativa_kontoret_svart_gul

Alla möten börjar med en första kontakt. Hör gärna av dig till oss om du vill ha en kostnadsfri offert, bolla en idé, få hjälp med design och helhetstänk kring din marknadsföring eller bara är nyfiken på vilka vi är. 

Kontakt

© Kreativa Kontoret 2024

It´s fika time! Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen på sidan. Hoppas du tycker det är okej.