fbpx

DIGITAL DESIGNER SOM GÖR ENKLARE WEBBPLATSER OCH DIGITALA VISITKORT

Som digital designer menar jag att det är viktigt att en webbplats är relevant, användbar och driftsäker. Kombinationen bidrar till att användarna får ett större förtroende för ditt varumärke och det stärker värdet på verksamheten.

[/vc_column]

VAD GÖR EN DIGITAL DESIGNER?

Som digital designer gör jag själva designen av webbplatsen. Det är allt som du ser som i gränssnittet som färger, typsnitt, knappar, formulär och bilder, men framför allt skapar jag användarvänlighet.   Jag är främst inriktad på att göra enklare webbplatser för dig som har en mindre budget. Om vissa delar behöver utvecklas tar jag hjälp av en bra utvecklare i mitt nätverk.  
Digitala visitkort är en mycket enkel webbplats 
Dessutom gör jag digitala visitkort som är en ensideslösning skapad i WordPress. På din domän (www-adress) finns din logotyp, kontaktuppgifter, beskrivning av din verksamhet och länkar till sociala medier. Ett digitalt visitkort ett bra alternativ för dig med en liten budget.  
Men vad är en webbplats/hemsida?  
En webbplats kallas ofta för hemsida och det är ett företags närvaro och identitet online. Hemsida är startsidan på en hel webbplats. Ofta är en webbplats en stor del av ett företags marknadsföringsstrategi.  
En genomarbetad och tillgänglig design i kombination med rätt teknik samt relevant och engagerande innehåll resulterar ofta i användarvänliga webbplatser.  
Sökmotoroptimerad webbplats 
Tillsammans med frilansande copywriters i mitt nätverk kan jag erbjuda sökmotoroptimerade webbplatser och webbsidor, så ditt företag syns när kunderna googlar.  

Villagatan 32, Kristinehamn

hej@kreativakontoret.se

073-9921441
color
https://www.kreativakontoret.se/wp-content/themes/alder/
https://www.kreativakontoret.se/
#CEE0D7
style1
paged
Loading posts...
/customers/2/c/a/kreativakontoret.se/httpd.www/
#
on
none
loading
#
Sort Gallery
on
no
yes
on
off
on
on

It´s fika time! Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen på sidan. Hoppas du tycker det är okej.