fbpx

Utvalda uppdrag

Här visas ett litet utval av uppdrag som vi arbetat med under åren. En mix av stora och små för att visa bredden av vår verksamhet.

Kristinehamns energi

Logotyp och webbplats till Kostkunskap

Relativt nystartade företaget Kostkunskap drivs av nutritionisten Lovisa Söderman. Vi fick ta fram Kostkunskaps nya logotyp och webbplats.

Foto och grafisk design för Kristinehamns Energi

Vi har ett långsiktigt samarbete med Kristinehamns energi. Uppdraget innehåller bland annat att ta fram ett helt nytt bildmanér samt förnya deras befintliga annonsmallar. Vi finns även med som kreativt bollplank inför större kampanjer.

Redesign av logotyp och grafisk profil för Närsam

Näringslivssamverkan i Kristinehamn är ett helägt kommunalt bolag som arbetar med att stödja, stimulera och utveckla Kristinehamns näringsliv. Tillsammans har vi förnyat deras logotyp och grafiska profil för att ge dem en modernare känsla.

Extern marknadsavdelning till Hesselius Entreprenad

Som extern marknadsavdelning gör vi löpande insatser. Det kan innebära nytt innehåll till webbplatsen eller ta nya bilder. Ett långsiktigt samarbete.

Extern marknadsavdelning till Bageri Höghuset

Som extern marknadsavdelning sköter vi Bageri höghusets webbplats, webbshop, annonsering samt profil- och marknadsmaterial. Vi stöttar även upp vid kampanjer och är en kreativ resurs när idéer behöver bollas.

Ny logotyp och grafisk profil för Husbilslandet

År 1988 startades Husbilslandet på Bäckhems gård av företagets grundare Ingvar Pettersson. Sen dess har de växt och är idag en av landets största återförsäljare av husbilar. Tillsammans har vi förnyat deras logotyp och grafiska profil för att ge dem en modernare känsla.

Samarbete med IKEA

Under 2020 genomförde vi en skräddarsydd utbildning med praktiska och teoretiska övningar på plats hos IKEA i Örebro. Ett startskott för ett långsiktigt samarbete.

Grafisk design för Bofors Hotel

För Bofors Hotel har vi under flera år designat etikett och merchandise. Först ut var deras champagne och därefter har vi arbetat med många fler drycker. Vi har även skapat logotyp och varumärkesmanual för det egna inhousebrandet 1930.

Grafisk design för Blankens

Blankens är ett företag, för kvinnor av kvinnor. Allt började 2014 när de ville skapa perfekta skorna för att komplettera kvinnors garderober.

Logotyp_-kreativa_kontoret_svart_gul

Alla möten börjar med en första kontakt. Hör gärna av dig till mig om du vill ha en kostnadsfri offert, bolla en idé, få hjälp med design och helhetstänk kring din marknadsföring eller bara är nyfiken på vem jag är. 

Kontakt

© Kreativa Kontoret 2022

It´s fika time! Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen på sidan. Hoppas du tycker det är okej.